De leiding van de Kindercarrousel nodigt jullie van harte uit om online het kinderkerstfeest mee te vieren op zondagavond 19 december. Deze dienst begint om 18.00 uur vanuit de Dorpskerk van Sleen: www.pgsleen.nl klik dan op Live-uitzending.

Het is voor kinderen uit Sleen, Erm, Noord-Sleen, ’t Haantje, Diphoorn en Benneveld (of nog verder weg) en hun vaders, moeders, verzorgers, opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren, neefjes, nichtjes. Kortom: voor iedereen

Door de donkere avond naar de warme kerk, verlicht met kaarsen, een mooie grote kerstboom, warme chocolademelk, een mooi kerstverhaal, bekende kerstliedjes en een kersttasje met leuke en lekkere dingen erin. Dat is kinderkerstfeest. Wil je dit thuis meemaken meld je dan aan. Dan krijg je een tasje met materiaal zodat je tijdens de dienst thuis mee kan doen. Aanmelden kan tot en met 16 december 2021 bij Hanneke ter Veld, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

En ken je het verhaal van de kleine trommeljongen ook al? Dat is het verhaal dat je ‘s avonds gaat horen. En wat ook leuk is: een echte trommellaar gaat samen met ons muziek maken!

Laten we er met en voor elkaar een mooi feest van maken.

Wanneer        : zondagavond 19 december 2021
Vanuit           : Dorpskerk www.pgsleen.nl (live-knop zit rechtsboven in de hoek)
Aanvang        : 18.00 uur

Voel je meer dan welkom online!