Aanmelden zondagsbrief

Wij vinden het belangrijk dat we van elkaar weten, hoe het met eenieder gaat. Het delen van lief en leed is immers echte gemeenschapszin. We doen dit door gezamenlijk de eredienst te beleven, gezamenlijk koffie te drinken en klaar te staan voor elkaar in goede en minder goede tijden. Maar we doen dit ook door middel van de Zondagsbrief die iedere week digitaal verzonden wordt.

Gemeenteleden van de Protestantse Gemeente Sleen kunnen ervoor kiezen om zich aan te melden voor het ontvangen van digitale berichten.

Wilt u de zondagsbrief ontvangen dan kunt u zich hiervoor inschrijven door onderstaand formulier in te vullen.

 

Privacybescherming

Voor deze digitale berichten maken we gebruik van de diensten van Laposta, een Nederlandse aanbieder die zich moet houden aan de Nederlandse en Europese privacywetgeving. De bijgevoegde documenten zoals de Zondagsbrief kunnen wij niet vrij op onze website zetten omdat in deze documenten namen en adressen staan vermeld van gemeenteleden en dat is privacygevoelige informatie. Door gebruik te maken van de diensten van Laposta wordt de privacybescherming geborgd. Informate waaronder de orde van dienst die geen privacygevoelige informatie bevatten, blijven wij gewoon plaatsen op onze website.

Vragen?

Heeft u vragen over de digitale berichtgeving dan kunt u deze stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..