Welkom

Covid19

Bijwonen van de dienst is mogelijk door het ophalen van een kerkkaartje. Die liggen klaar vanaf elke maandag voor de zondag daarna onder de toren van de Dorpskerk tussen 10-17 uur. Ook blijft de uitzending digitaal te beluisteren via kerkomroep. Zie de link boven de agenda van de kerkdiensten.

Klik hier voor het Corona protocol van onze kerk.

Door de aangescherpte dringende adviezen aan en van de kerken heeft het moderamen besloten om met directe ingang (7 oktober 2020) het aantal kerkbezoekers terug te brengen tot 30 personen per dienst.

Er liggen nu dus nog maar 30 kerkkaartjes onder de toren! Daarbij hanteren we vooralsnog het systeem van wie het eerst komt, het eerst maalt.

Kerkgangers wordt ook geadviseerd en dringend verzocht bij het in en uitlopen van de kerkzaal een mondkapje te dragen. Over het nut en noodzaak kan lang gediscussieerd worden maar wij volgen in deze de richtlijnen van de overheid en de PKN mede ook met het oog op de beeldvorming van de kerken naar buiten.

Wij hopen op ieders begrip en medewerking.  

Onveranderd en risicoloos is het luisteren naar de diensten op  https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/10826

 Dat kan op elk gewenst tijdstip 24/7 vanaf zondagmorgen 10 uur.

Voor uw bijdrage aan de collectes wordt verwezen naar de Zondagsbrief.

Een gratis abonnement daarop met daarin steeds het laatste nieuws ook over de kerkdiensten,  kunt u aanvragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met Femmy Dijks tel 0591-361576

Kerkdienst

29nov
Dorpskerk
10:00 uur
ds. Jitse Scheffer

1e Advent


06dec
Dorpskerk
10:00 uur
dr. J.C. Borst

Activiteiten

01dec
koffie ochtend in Ons Centrum
10:00 uur13dec
Engelenproject
09:30 uur
Ons Centrum
Heidi en Hanneke

Klik HIER voor meer informatie