ALLE artikelen

Kerstpakketten actie 2018.

De Diaconie organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met het Algemeen Maatschappelijk Werk een kerstpakkettenactie voor mensen die doorgaans geen kerstpakket krijgen.

Of mensen met weinig financiĆ«le middelen, waardoor iets extra's met Kerst een grote uitgave is.  Mensen die wij op deze wijze een hart onder de riem willen steken.

De Diaconie verzoekt u of u hier aan 

mee wilt helpen. U kunt dit doen door een kant-en-klaar pakket af te leveren bij de Diaconie of artikelen beschikbaar te stellen waaruit we zelf een pakket samenstellen. 

U kunt hierbij denken aan koffie, thee, koekjes, chips, kaas, chocolade, cacaopoeder, rijst, spaghetti, soep, suiker, noten, rozijnen, smeerworst, zeep, shampoo, douchegel, conditioner, tandpasta, snoep.

De volgende artikelen zullen we NIET opnemen in de pakketten: alcoholische dranken, rookwaren, vers producten, kleding en producten met een houdbaarheidsdatum korter dan 25 januari 2019.

Kant-en-klare pakketten worden door ons gecontroleerd voordat ze worden uitgedeeld. Het kan zijn dat we besluiten om de samenstelling van die pakketten te veranderen.

U kunt uw bijdrage afleveren in de manden die de komende weken bij de ingang van beide kerken staan. Inleveren bij Tonny Warners, Menso Altingstraat 28 in Sleen is ook mogelijk.  De uiterlijke datum tot wanneer uw bijdragen aangeleverd kan worden is dit jaar maandag10 december, 's avonds gaan we de pakketten inpakken.

Namens de Diaconie alvast hartelijk bedankt.