ALLE artikelen

Bericht van World Servants

Afgelopen zomer is de groep van World Servants Sleen drie weken in het Afrikaanse land Malawi geweest.

Hier hebben wij, als onderdeel van een groep met 30 personen, een school gebouwd. Naast het bouwen 

van de school hebben we als groep veel gesproken met de bevolking en hebben we vele nieuwe contacten gelegd. Kortom, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Over deze onvergetelijke reis willen wij u graag wat meer vertellen, want zonder jullie als dorpsgenoten in Erm en Sleen had deze reis nooit mogelijk geweest.
Vanaf het begin dat we van start gingen met actievoeren hebben jullie ons gesteund door je steentje bij te dragen. Hiervoor willen wij jullie heel graag bedanken en ook dankzij jullie kunnen er nu meer dan honderden kinderen naar groep 3 en 4 op de basisschool. 


Om het project van World Servants Sleen naar Malawi definitief te beëdigen willen wij een afsluitende presentatie geven in de Ontmoetingskerk in Sleen op zondag 16 december. Hierin zullen wij aan de hand van een powerpoint foto’s laten zien van de reis. Daarnaast valt er genoeg te vertellen over de vele opgedane ervaringen. 

Wij hopen u graag te zien op zondag 16 december in de ontmoetingskerk in Sleen. De presentatie zal gehouden worden na de dienst rond kwart over 11/ half 12. Tot dan! 
World Servants Sleen