ALLE artikelen

Zoals al eerder aangekondigd starten we dit seizoen in het weekend van 31 augustus en 1 september.

Op zaterdag beginnen we met een gezellige middag – voor iedereen! We starten om 16.00 uur, met ontmoeting, gezelligheid, spelletjes voor wie dat wil en zoals al eerder aangegeven: een heus touwtrektoernooi. We doen dat bij de Ontmoetingskerk en we sluiten deze zaterdag af met pannenkoeken. Van harte welkom, ook wanneer u niet mee wilt doen aan spelletjes of het touwtrektoernooi, maar het wel heel leuk vindt om elkaar te ontmoeten en een pannenkoek (of twee, of drie…) te komen eten.

Op zondag ontmoeten we elkaar om 10.00 uur in de Ontmoetingskerk voor een startdienst over Filippus die iemand uit het verre Ethiopië doopt in de Jordaan. Voor wie wil is er iets lekkers na de dienst - met dank aan Myrthe Veuger. Daarna vertrekken we naar de overkant waar we samen met onze dorpsgenoten de opening van de doopjurkenexpositie zullen bijwonen.

Genoeg te doen en heel veel gelegenheid om bij te praten over alle belevenissen van deze zomer.

We hopen u en jou te zien op 31 augustus om 16.00 uur én op 1 september om 10.00 uur.

Herhaalde oproep: wie vindt het leuk om mee te doen met het touwtrektoernooi? Laat het ons weten! Een groepje tieners is afgelopen dinsdag al begonnen met het vormen van groepen, maar ze hebben ook de volwassenen in de gemeente nodig… Leuk als u enthousiast met onze jongeren meedoet! Komende zondag is het mogelijk om u na de dienst – met een groepje óf individueel – aan te melden, maar eerder of later kan dat natuurlijk ook bij Jitse, Bert, Inge, Hanneke of Erika.