ALLE artikelen

Het RJO (Regionaal Jongeren Overleg) wil graag in 2021 een werkvakantie organiseren naar een nog te bepalen bestemming.

Diverse kerken uit het samenwerkingsverband hebben al ervaring opgedaan met het organiseren van een werkvakantie en het is nu het idee om een werkvakantie te organiseren voor de RJO jongeren.

Tijdens de werkvakantie wordt praktische hulp geboden met bijvoorbeeld het bouwen van een school of weeshuis maar er wordt ook ingezet op contact met de lokale bevolking om zo de cultuur en de mensen te leren kennen. Zodra er een groep gevormd is zullen we samen een bestemming kiezen. We gaan dan vanaf 2020 het project op de kaart zetten en zullen door verschillende acties geld proberen binnen te halen om de werkvakantie te bekostigen, er wordt mogelijk ook een eigen bijdrage gevraagd. 

Wij zoeken jou! 

Wij zijn voor dit project opzoek naar jongeren die graag mee willen op werkvakantie en willen meebouwen aan een betere toekomst voor ouderen, weeskinderen of mensen in nood.

Voor de reis moet je bij aanvang van de reis minimaal 15 jaar zijn. Wil jij graag mee op reis of heb je over de reis vragen neem dan contact op met de jeugdouderling/werker. Voor aanmeldingen kan je een mail sturen naar Alette Koopman, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatieavond:

Maandag 3 februari  a.s. om 19:30 uur in het Pluspunt (Dorpsstraat 83, gebouw naast de kerk) in Gees.