ALLE artikelen

OHD op zondag 9 februari.

Met Valentijn in het vooruitzicht heeft deze dienst als thema:

VALENTIJNS-aan-DAG-t.

In deze dienst gaat het heel anders dan andere zondagen.

De rijen stoelen zult u (niet) missen.

Koffie wordt vóór de dienst vanaf 10 uur in de kerkzaal met liefde geschonken.

De dienst begint om 10.30 uur in de Ontmoetingskerk.

Als vervolg op de dienst is er vrijdagavond 14 februari (Valentijnsdag) een:

VALENTIJNS-aan-DAG-t Diner: MET LIEFDE BEREID!

 

Gezellig samen eten met gemeenteleden die je misschien niet kent of niet zo goed kent in huiselijke sfeer. Hoe leuk kan dat zijn! Daarom organiseren we als vervolg op de Open Huis Dienst van 9 februari een VALENTIJNS-aan-DAG-t diner op vrijdag 14 februari.

Dus wil je graag komen eten of vind je het juist leuk om voor anderen te koken en mensen bij je thuis te ontvangen, meld je dan aan bij Sandra Katerberg. Dit kan tot uiterlijk 9 februari.

De gasten die gaan eten, verzamelen zich op 14 februari om 17.45 uur in de Ontmoetingskerk en daar krijgen ze te horen bij wie ze thuis aan tafel mogen schuiven.

PS: het hoeft echt geen driegangen diner te zijn. Samenzijn staat voorop en dat kan ook bij een stamppot! Kosten hoeven geen belemmering te zijn om mee te doen. Je kunt €15 declareren bij de kerk voor de boodschappen.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aanmelden:

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel even: 06-10454642

0          Ja ik wil koken voor ….. ……personen bij mij thuis

0          Ja ik wil komen eten met …. …………..personen

Eventuele dieetwensen:

Naam:

Adres:

Telefoonnummer:

Mail: