ALLE artikelen

OPEN HUIS ZANG DIENST

Geen volle kerk, geen samenzang en ook geen Open Huis Dienst. Je zou er somber van worden, maar dat laten we niet gebeuren! Daarom hebben we iets bedacht waar we allemaal blij van worden: Zingen!

Op zondag 15 november organiseert de OHD commissie een

Zang dienst.

En u bepaalt wat er gezongen wordt!

Bedenk een lied

Hoe gaat het in zijn werk: u denkt alvast na over het lied dat u zo graag zou willen zingen.

Vanaf  21 oktober kunt u gebeld worden  door iemand van de OHD commissie met de vraag: “welk lied zou u willen horen”?

Het kan zijn dat uw lied dan uitgekozen wordt voor de dienst van 15 november. We proberen zoveel mogelijk liederen ten gehore te brengen.

Thuis en in de kerk

We kunnen dit helaas maar voor een klein groepje in de kerk zelf doen (30) en dan mag er niet gezongen worden, alleen geluisterd. Maar het wordt natuurlijk opgenomen en uitgezonden via de Kerkgeluiden en dan kunt u zo hard meezingen als u wil.

Bingo

Als extraatje houden we die zondagmorgen in de kerk of thuis een bingo en wel een heel speciale, waarbij de inhoud van de liederen terugkomt op de bingokaart. Heeft u de kaart vol, dan kunt u gewoon tijdens de dienst bellen naar het nummer op de bingokaart en wordt de prijs naar u toe gebracht.

Deze bingokaarten kunt u in de week van 9 november afhalen in de Dorpskerk, ongeacht of u wel of niet naar de dienst komt op 15 november.