ALLE artikelen

Gemeenteavond

Op dinsdag 25 mei a.s. willen we proberen een gemeente-avond te houden.
Helaas niet live maar op afstand, net zoals de kerkdiensten.
U kunt dan via de website inschakelen en komt dan in de kerkzaal van de Ontmoetingskerk.
Daar begint om acht uur de gemeenteavond met onder andere de jaarrekeningen van de kerk en diaconie en een kort verslag van ons kerkelijk reilen en zeilen gedurende de coronatijd.
We hopen ook dat het gaat lukken dat de commissie die zich bezighoudt met de inrichting van de Dorpskerk een eerste plan aan ons kan presenteren.
Dat hangt nog even af van de besluiten van kerkenraadsvergadering op 19 mei.

Na deze onderwerpen spelen we met elkaar een heuse quiz en sluiten dan zo tegen een uur of tien uiterlijk weer af.
We maken een aparte emailadres aan en op het telefoonnummer van de Ontmoetingskerk kan er ingebeld worden met vragen, reacties en opmerkingen zodat het toch een beetje interactief wordt.  
De financiƫle stukken zullen binnenkort beschikbaar komen voor wie wil en kunnen bij de scriba opgevraagd worden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.); de stukken zullen dan digitaal toegezonden worden.

Voor de gebruikelijke rondvraag kunt u van te voren iets aanleveren per mail of brief, eveneens kan dat bij de scriba Carolien Haan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Ondanks de beperkingen hopen we toch op een mooie avond met elkaar en we rekenen op veel bekijks.