ALLE artikelen

Startzondag op 23 september ‘Een goed gesprek’
De voorbereidingen voor de startzondag op 23 september zijn in volle gang. We hopen u en jou te zien tijdens deze feestelijke, gezamenlijke start van het nieuwe seizoen!

Net als vorig jaar willen we onze ontmoeting passend afsluiten met gebak. Daarvoor zoeken we nog enkele bakkers. Vorig jaar was de taartbakactie een groot succes, dus de verwachtingen zijn hoog! Vindt u/jij het leuk om een bijdrage te leveren in de vorm van een lekkere taart (of een andere zoetige lekkernij), laat dit dan weten aan Mia Warners (tel.: 0591-362246 of per mail:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

(taarten graag zondagmorgen voor de dienst inleveren!)

Om alvast over na te denken: wat is uw wens voor de gemeente voor komend jaar? En wat wilt u komend seizoen inbrengen in de gemeente? U zult voorafgaand aan de dienst de gelegenheid krijgen om antwoord te geven op beide vragen. Hoe, dat zult u dan zien. Maar u krijgt nu alvast de tijd om hierover na te denken. De kinderen van de kindernevendienst zullen uw antwoorden verzamelen en hier iets moois van maken.

We hopen op een feestelijke en gezellige ontmoeting!